Bygningsdrift

Share to Facebook Share to Twitter Share to Google Plus

Alier setter alle krefter inn på å vedlikeholde og drive bygninger godt. 

Bygninger er steder for å arbeide, bo, komme seg, trene eller oppholde seg på andre måter. Uansett formål er det viktig for hver enkelt person. Ambisjonen til vaktmesterne i Alier er å drive og vedlikeholde bygninger og tekniske installasjoner slik at folk har det bra og får gjort det de skal.

Ta kontakt for å høre mer, avtale befaring og få konkret tilbud. 

Men, vi vil også gjerne levere enda litt mer enn det. I hverdagen trenger vi alle hjelp til smått og stort. Det er så hyggelig å finne noen som både kan sine ting og er hjelpsomme. Slike vaktmestere er det vi ønsker at du skal møte hos Alier. 

Visste du at bygningsdrift er et eget fag? Det er fordi at bygningsdrift etter hvert har fått mange forskjellige aspekter inkludert avansert ventilasjon, elektronikk, alarmsystemer osv. Hos oss møter du medarbeidere med fagbrev som bygningsdrifter, og som er godt opplært og kurs for mange forskjellige typer installasjoner. 

Vi blir vist stor tillit når vi får ansvaret for en bygning. Over litt tid blir det kanskje vi som kjenner bygningens tilstand, funksjoner og kroker aller best. I tillegg til drift fungerer vi derfor også som rådgivere i forhold til investerings- og vedlikeholdsbehov.  

Dette er noen av oppgavene vi utfører:

  • Totalansvar for drift av bygninger – innvendige og utvendige vaktmestertjenester. Facility management. Daglig og periodevis
  • Spesialistkompetanse på SD-anlegg/energioptimalisering (Sentral Driftskontroll)
  • Ansvar for andre typer tekniske installasjoner
  • Drift av fjernvarmeanlegg
  • Drift og vedlikehold av tekniske installasjoner i private hjem, slik som ventilasjonsanlegg, varmepumper og svømmebasseng, 
  • Utrykning og innsats ved tekniske alarmer